Aanmelden voor Blij-dat-ik-rij

In één dag van mijn rijangst af!

BLIJ-DAT-IK-RIJ: IN 1 DAG VAN JE RIJANGST AF!

Ben jij het ook zat om steeds maar anderen te laten rijden omdat je zelf niet meer durft? En ben je wel klaar om je rijangst aan te pakken en je weer vrij en onafhankelijk te voelen?

Sta je open voor een niet-alledaagse training? Kom dan naar onze  1-daagse training Blij-dat-ik-rij! Ook je partner is welkom!

Op deze dag krijg je de meest effectieve strategieën, inzichten en uitleg op het gebied van rijangst. Met deze informatie kan je zelf al DIRECT aan de slag.

Naast de uiterst effectieve en praktische oplossingen krijg je tijdens deze bijzondere dag ook de mogelijkheid om met anderen te praten en ervaringen te delen.

Kom deelnemen aan het seminar Blij-dat-ik-rij!

IN SLECHTS 1 DAG KUN JE JOUW ANGST ACHTER JE LATEN:

  • Leer het ultieme systeem om je rijangst te verminderen
  • Krijg inzicht in je kijkgedrag en hoe je dit kunt verbeteren
  • Leer ondersteunende gedachten voor het effectief aanpakken van je rijangst
  • Leer verschillende praktisch uitvoerbare strategieën
  • Leer gedrag herkennen en erkennen
  • Leer hoe je positief kunt veranderen

aanbeveling Erna Jongen

Anesti Heeft mij zeer goed geholpen, ik durfde helemaal geen auto meer te rijden. Het was verschrikkelijk. Na een tip om naar Relaxed Driving te gaan heb ik de stap genomen. Met de geweldige hulp van Anesti laat hij je toch merken en voelen dat je het wel zelf kan! We hadden vele gesprekken gehad en hoe hij je dan toch motiveert om ervoor te gaan nou geweldig en helemaal niet pushen. NEE gewoon op een menselijke manier. Yes ik kan het toch en ben nu erg trots op mezelf!
Daarom kan ik Relaxed Driving aan iedereen aanbevelen!!

Erna Jongen

aanbeveling Michel Suntjens

De begeleiding bij Relaxed Driving heb ik als leerzaam en intensief ervaren. Na elke begeleiding kwam ik met nieuwe waardevolle kennis thuis die ik meteen kon toepassen. De gesprekken die we voerden voor het rijden zelf gaf me vertrouwen in mijn eigen kunnen. Al waren de praktijksituaties soms erg heftig. Ook tijdens de antislipcursus heb ik mijn grenzen kunnen verleggen zowel op de slipbaan als ook in de kantelsimulator. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik de stap heb genomen om mijn rijangst aan te pakken. En ik kan Relaxed Driving ook aan iedereen aanbevelen.

Michel Suntjens

aanbeveling Peter Thommassen

“Anesti heeft me alle tools gegeven die ik nodig had om weer op de snelweg te rijden. Hij is kundig, oprecht geinteresseerd in de persoon en investeert alle tijd en moeite om het resultaat te bereiken. Na 7 jaar rijd ik eindelijk weer op de snelweg. Dat was me alleen nooit gelukt.”-

Peter Thommassen

 

aanbeveling W. Beerten

'Durf je rijangst onder je ogen te zien en doe er wat aan met iemand die weet wat rijangst is. Hoe langer je wacht, hoe erger het wordt.  Want ik weet wat het is, dat durf ik best te zeggen. Ik had er zelf zeker een jaar of 15 last van, zonder dat iemand dat in mijn omgeving dat wist! Anesti heeft me er doorheen gesleept en daarbij is mijn angst zo goed als weg. Een echte aanrader!'

W. Beerten

aanbeveling Jo Smeets

'Anesti heeft mij op toffe en professionele wijze laten zien dat ik prima in staat ben door het hele land te rijden zonder noemenswaardige paniekgevoelens. Waar voorheen de minste spanning eindigde in een drama vol onterechte angst, kan ik nu de spanning toeschrijven aan de noodzakelijke alertheid. De theorie was me al bekend, maar het in de praktijk brengen was een brug te ver, waardoor de berg die ik vooruit schoof alsmaar groter werd. Anesti heeft me met zijn methode gezet tot dingen die ik daarvoor absoluut niet meer deed en ik kan alleen maar zeggen: rij je niet ontspannen, heb je last van paniek/angst in de auto of rijd je zelfs helemaal niet meer? Doe wat ik gedaan heb, want (de belemmering van) rijangst is echt niet nodig!'

Jo Smeets