Support

Veelgestelde vragen:

Voor wie is het seminar Blij-dat-ik-rij! bedoeld?

Dit seminar is in het bijzonder bedoeld voor vrouwen met rijangst (en hun partners), die niet ontspannen of zelfverzekerd achter het stuur zitten. Voor vrouwen die hun vrijheid en onafhankelijkheid weer terug willen!

Moet ik iets meenemen naar het seminar?

Alleen jezelf en eventueel je partner!
De koffie en thee alsmede de lunch wordt volledig verzorgd.

Hoe laat begint het seminar?

Het seminar begint om 10.00 uur, de locatie is vanaf 09.30 uur toegankelijk.

Zijn er verborgen kosten?

Nee! Voor slechts €25,- (normale prijs is €97,-) neem je deel aan deze hele dag!
Dit is inclusief lunch, koffie of thee en huur van de locatie.

Is het mogelijk om het seminar meerdere keren te volgen?

Natuurlijk kan dat! Als alle informatie een beetje is weggezakt ben je altijd welkom om nog een keer te komen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt via de site betalen met Ideal (dit wordt ondersteund door de meeste banken)
Mocht dit niet lukken neem dan even contact op.

Kan ik nog annuleren?

Wij verwachten dat als je je inschrijft je ook daadwerkelijk komt. Alleen op deze manier kunnen we het seminar voor deze prijs aanbieden!

Op welke locaties zijn de seminars?

Voorlopig zijn de seminars in Weert. In de toekomst gaan we uitbreiden naar Brabant.

Ik durf helemaal niet meer te rijden! Hoe moet ik op de locatie komen?

De locatie in Weert is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer als het rijden echt niet gaat. Een goede vriend of partner is ook van harte welkom. Ook zij krijgen waardevolle informatie om jou op weg te helpen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Door HIER te klikken

Mijn vraag is niet beantwoord, wat nu?

Neem dan contact op via het contactformulier en we proberen binnen 1 dag je vraag te beantwoorden.

Contact

Velden met een * zijn verplicht

aanbeveling Erna Jongen

Anesti Heeft mij zeer goed geholpen, ik durfde helemaal geen auto meer te rijden. Het was verschrikkelijk. Na een tip om naar Relaxed Driving te gaan heb ik de stap genomen. Met de geweldige hulp van Anesti laat hij je toch merken en voelen dat je het wel zelf kan! We hadden vele gesprekken gehad en hoe hij je dan toch motiveert om ervoor te gaan nou geweldig en helemaal niet pushen. NEE gewoon op een menselijke manier. Yes ik kan het toch en ben nu erg trots op mezelf!
Daarom kan ik Relaxed Driving aan iedereen aanbevelen!!

Erna Jongen

aanbeveling Michel Suntjens

De begeleiding bij Relaxed Driving heb ik als leerzaam en intensief ervaren. Na elke begeleiding kwam ik met nieuwe waardevolle kennis thuis die ik meteen kon toepassen. De gesprekken die we voerden voor het rijden zelf gaf me vertrouwen in mijn eigen kunnen. Al waren de praktijksituaties soms erg heftig. Ook tijdens de antislipcursus heb ik mijn grenzen kunnen verleggen zowel op de slipbaan als ook in de kantelsimulator. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik de stap heb genomen om mijn rijangst aan te pakken. En ik kan Relaxed Driving ook aan iedereen aanbevelen.

Michel Suntjens

aanbeveling Peter Thommassen

“Anesti heeft me alle tools gegeven die ik nodig had om weer op de snelweg te rijden. Hij is kundig, oprecht geinteresseerd in de persoon en investeert alle tijd en moeite om het resultaat te bereiken. Na 7 jaar rijd ik eindelijk weer op de snelweg. Dat was me alleen nooit gelukt.”-

Peter Thommassen

 

aanbeveling W. Beerten

'Durf je rijangst onder je ogen te zien en doe er wat aan met iemand die weet wat rijangst is. Hoe langer je wacht, hoe erger het wordt.  Want ik weet wat het is, dat durf ik best te zeggen. Ik had er zelf zeker een jaar of 15 last van, zonder dat iemand dat in mijn omgeving dat wist! Anesti heeft me er doorheen gesleept en daarbij is mijn angst zo goed als weg. Een echte aanrader!'

W. Beerten

aanbeveling Jo Smeets

'Anesti heeft mij op toffe en professionele wijze laten zien dat ik prima in staat ben door het hele land te rijden zonder noemenswaardige paniekgevoelens. Waar voorheen de minste spanning eindigde in een drama vol onterechte angst, kan ik nu de spanning toeschrijven aan de noodzakelijke alertheid. De theorie was me al bekend, maar het in de praktijk brengen was een brug te ver, waardoor de berg die ik vooruit schoof alsmaar groter werd. Anesti heeft me met zijn methode gezet tot dingen die ik daarvoor absoluut niet meer deed en ik kan alleen maar zeggen: rij je niet ontspannen, heb je last van paniek/angst in de auto of rijd je zelfs helemaal niet meer? Doe wat ik gedaan heb, want (de belemmering van) rijangst is echt niet nodig!'

Jo Smeets