Aanbevelingen

‘Dankzij Anesti, Relaxed Driving durf ik weer de snelweg op. Zijn doorzettingsvermogen en nog zijn opbouwende opmerkingen, tips (wat ik nu nog gebruik) zorgen ervoor dat ik weer met meer zelfvertrouwen de weg op kan. “ik ben blij na het stedds uitstellen uiteindelijk contact met hem heb opgenomen”
Nelly

Nelly

De eerste stap om je rij angst te overwinnen is al gezet op het moment dat je iemand benaderd die weet wat jij ervaart en jouw hiermee specifiek kan helpen. Maar ik weet uit ervaring dat deze personen niet voor het oprapen liggen. Gelukkig ben ik op het pad van Relaxed Driving terecht gekomen. De intake les gaf mij weer het vertrouwen dat het goed ging komen en ik de juiste persoon had gevonden om mij hierbij te helpen. Zeker in het begin was het af en toe heel spannend en akelig en had je het gevoel dat je in het diepe werd gegooid, uiteindelijk heeft dit er wel voor gezorgd dat angst plaats maakte voor zelfvertrouwen. Situaties die spannend waren maakte steeds meer plaats voor situaties waarbij jezelf de regie terugpakte en vooral het blijven oefenen was hierbij een belangrijke factor en de coaching en ervaring van Anesti. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en mijn angst onder ogen ben gekomen dit geeft mij veel vrijheid terug!’

Linda

‘De begeleiding bij Relaxed Driving heb ik als leerzaam en intensief ervaren. Na elke begeleiding kwam ik met nieuwe waardevolle kennis thuis die ik meteen kon toepassen. De gesprekken die we voerden voor het rijden zelf gaf me vertrouwen in mijn eigen kunnen. Al waren de praktijksituaties soms erg heftig. Ook tijdens de antislipcursus heb ik mijn grenzen kunnen verleggen zowel op de slipbaan als ook in de kantelsimulator. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik de stap heb genomen om mijn rijangst aan te pakken. En ik kan Relaxed Driving ook aan iedereen aanbevelen.’

Michel Suntjens

‘Durf je rijangst onder ogen te zien en doe er wat aan met iemand die weet wat rijangst is. Hoe langer je wacht, hoe erger het wordt.  Want ik weet wat het is, dat durf ik best te zeggen. Ik had er zelf zeker een jaar of 15 last van, zonder dat iemand dat in mijn omgeving dat wist! Anesti heeft me er doorheen gesleept en daarbij is mijn angst zo goed als weg. Een echte aanrader!’

W. Beerten

‘Anesti heeft mij op toffe en professionele wijze laten zien dat ik prima in staat ben door het hele land te rijden zonder noemenswaardige paniekgevoelens. Waar voorheen de minste spanning eindigde in een drama vol onterechte angst, kan ik nu de spanning toeschrijven aan de noodzakelijke alertheid. De theorie was me al bekend, maar het in de praktijk brengen was een brug te ver, waardoor de berg die ik vooruit schoof alsmaar groter werd. Anesti heeft me met zijn methode gezet tot dingen die ik daarvoor absoluut niet meer deed en ik kan alleen maar zeggen: rij je niet ontspannen, heb je last van paniek/angst in de auto of rijd je zelfs helemaal niet meer? Steek dan niet je kop in het zand, maar doe wat ik gedaan heb, want (de belemmering van) rijangst is echt niet nodig!”
Jo Smeets

Anesti Heeft mij zeer goed geholpen, ik durfde helemaal geen auto meer te rijden. Het was verschrikkelijk. Na een tip om naar Relaxed Driving te gaan heb ik de stap genomen. Met de geweldige hulp van Anesti laat hij je toch merken en voelen dat je het wel zelf kan! We hadden vele gesprekken gehad en hoe hij je dan toch motiveert om ervoor te gaan nou geweldig en helemaal niet pushen. NEE gewoon op een menselijke manier. Yes ik kan het toch en ben nu erg trots op mezelf!
Daarom kan ik Relaxed Driving aan iedereen aanbevelen!!

Erna Jongen

Jaren heb ik niet durven rijden. Ook een aantal reguliere lessen gevolgd maar dit heeft niet geholpen. Via via kreeg ik de gegevens van Anesti en heb ik na enige aarzeling een afspraak gemaakt. Nu een aantal maanden later kan ik met trots zeggen dat ik weer durf te rijden.
Juist zijn aanpak waar het niet gaat om te leren rijden maar om je angsten aan te gaan en je bewust te zijn van je eigen gedachten.
Ik ben heel blij dat ik het ben aangegaan want het heeft mij heel veel vrijheid terug gegeven.

 

Valerie Fredzess

.Mijn ervaring over Relaxed Driving. Ondanks dat ik 40 jaar mijn rijbewijs heb bracht autorijden toch spanning mee. Het was niet echt relaxed te noemen. In een periode met veel stress heb ik schade gereden in onze garage, de schrik zat er goed in. Via een kennis ben ik bij Anesti terecht gekomen, gelukkig! Onze auto slaapt sindsdien weer in de garage. Anesti is een geduldige leraar en een warm hartelijk mens, waarbij de humor niet ontbreekt, dat maakt alles toch minder beladen. Kortom, iedereen die tegen dingetjes aanloopt met autorijden kan ik van harte adviseren om je vrijheid niet op te geven maar hulp te zoeken. Bij Anesti ben je meteen op de juiste plek!

Anne-Marie

Anesti heeft mij geholpen in de eerste aanzet naar mijn rijbewijs.
De angst en paniek beheerste mijn leven voor alles wat onbekend was.
Nu werd ik 50 jaar en wilde toch echt wel mijn vrijheid hebben en onafhankelijk zijn.
Na mijn eerste contact met Anesti ervoer ik een rust en voelde gelijk vertrouwd.
Door te werken aan mijn gedachten en achter het stuur te kruipen heb ik de angst om aan mijn rijbewijs te beginnen overwonnen.
Intussen ben ik zo gegroeid dat ik vol vertrouwen in het leven sta.
Een betere trainer om mijn angst te overwinnen had ik niet kunnen krijgen.
Anesti nogmaals dank je wel.                                                                                                          

Claudia Prins 

Na een nare ervaring tijdens een reguliere autorijles had ik de moed bijna opgegeven. Tot vandaag: samen met Anesti en na een hypnotherapeutische sessie in de auto gestapt en op naar de autobaan. En raad eens: 2 uren op de autobaan gereden. Vrachtwagens, ik heb ze niet geteld maar ik reed ze voorbij. Dit alles zonder gevoel van angst. Bij mij komt er dan ook een gevoel van vrijheid naar boven. Nu rij ik overal naar toe waar ik wil. Dit geeft mij een super gevoel. Dank je wel!

Gerry Weekers

 

Mijn ervaring bij Relaxed Driving:
Na het startten van 2 IEMT-sessies, merkte ik reeds verandering in mijn gevoel en stapte ik meer zelfverzekerd de auto in om zo te beginnen aan het échte werk: rijden! Tijdens de rit heb ik ervaren dat Anesti op een hele rustige (en regelmatig ook met veel
humor) manier uitlegt wat werkt om tijdens het autorijden zo min mogelijk spanning te
ervaren. Onder het rijden heb ik alle tips die Anesti me gegeven had in praktijk gebracht.
Anesti gaf me feedback op de rit. Ook gaf hij me nog wat stuur-, gas geef- en
remtips. Met het oefenschema wat ik meegekregen heb ga ik direct aan de slag en voel me nu al gesterkt met de gedachte dat ik rijangst nu voorgoed de rug toe keer.Het was een leerzame sessie en enerverend om te zien hoe een training bij Relaxed Driving in zijn werk gaat

Angela Honk

 

Je gaat aan topsport doen!’ Dit waren de eerste woorden die Anesti zei toen we er aan begonnen.

En ja, topsport was het.

Pittig, zwaar, soms een tegenvaller, dan weer mooie vorderingen, zo ging het steeds beter en beter.

Uiteindelijk dankzij de juiste coaching en therapie zijn we samen tot een schitterend resultaat gekomen.

Vele jaren durfde ik niet op een snelweg te rijden. Enkele maanden na de start van de trainingen rijd ik naar de Franse Alpen.

Bedankt!

                                                                                       

Jan. V.