Vorige week kreeg ik een interessante vraag via de mail, Kort en krachtig luidde de vraag: Hoe gaat een training in zijn werk? Het antwoord ga ik in dit artikel zo goed mogelijk uitleggen. Het is tenslotte belangrijk dat je weet waar je aan begint.

Als eerste gaan we aan de slag via het G.G.D.S.U systeem wat staat voor Gedachten, Gevoel, Doelen, Strategieën en Uitvoering.

 

Het staat vast dat Rijangst begint tussen de oren, we pluizen dit stukje uit d.m.v. gesprekken. Hierbij is het de bedoeling dat je inzicht krijgt in je eigen gedachtegang en deze leert aan te passen. Hierbij worden Nlp technieken gebruikt.

 

Gevoel: Het gevoel wat je soms overkomt als je gaat rijden zoals tintelingen, hartkloppingen, trillen van ledematen, duizeligheid en nog veel meer lichamelijke ongemakken. Hier gaan we tijdens de gesprekken dieper op in. Zoals op de vraag hoe komt het dat mijn lichaam zo reageert.

 

Doel: Een actie (autorijden) zonder doel is als een kapitein op een schip zonder navigatie. Je zal vast ergens uitkomen, de vraag is alleen was dat ook de beDOELing?  Je doelstelling ga je duidelijk S.M.A.R.T formuleren.  Je doel blijft ook altijd zichtbaar.

 

Strategieën: Zijn een opeenvolging van acties die leiden naar je doel. Welke strategieën je nodig hebt of wilt gebruiken is afhankelijk van de hulpvraag.

 

Uitvoering: Je hebt het rijbewijs, je krijgt dan ook geen rijles. Tijdens het rijden krijg je tips en trucs mee die helpend zijn om het controlegevoel, zelfvertrouwen te versterken. Al met al het niveau te verhogen. Deze kennis komt vooral uit de gevorderde rij-trainingen.Seminar

 

Aangezien er ook vragen zijn binnengekomen over wanneer er weer een seminar komt het volgende.

Op Zondag 5 april.

Heb je interesse om te komen? Super!

 

Wat kan je verwachten:

 

  • Verdere uitleg van het G.G.D.S.U systeem
  • Praktische tips
  • Inzicht in kijkgedrag
  • Leer gedrag herkennen er erkennen
  • Leer hoe je positief kunt veranderen

 

 

Locatie:

Nog Geheim (op 29 maart is de bekendmaking)

Investering:

Het seminar Blij dat ik Rij! is gratis ( normaal 97,-)
Voor lunch, koffie/thee en de zaalhuur is 25,- nodig om de kosten te dekken.

 

Wil jij een early bird ticket en slechts 20,- betalen? Dat kan!  (Betaling bij entree) Neem je ticket mee 🙂
De registratie is nog niet openbaar (zie website) en alleen de lezers van dit artikel krijgen deze kans.

 

 

Door deze link te volgen kan je het early bird ticket bemachtigen en ben je verzekerd van een plaats op 5 april  LET OP er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Het wachtwoord om op de evenementenpagina te komen is: relaxed

BELANGRIJK! ALLEEN RESERVEREN ALS JE DAADWERKELIJK AANWEZIG BENT, AANGEZIEN HET BEPERKTE AANTAL KAARTEN

Vragen? stel ze via anesti@relaxeddriving.nl of onderaan dit artikel.