Wat wil ik voor kerst?

door dec 20, 2017Blog0 Reacties

 

Eigenlijk heb ik weinig met kerst. Dus geen jubelverhaal over de kerstdagen. Waarschijnlijk omdat ik niet zoveel met het geloof van doen heb. Iedereen gelooft in wat anders en dat is prima.

 

Het is wel al bijna kerst nog maar 4 dagen! Wat staat er dit jaar op jouw verlanglijstje? Gelukkig is er de kerstman aan wie we alles mogen vragen. Alles wat we maar willen. Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd, maar op de moderne manier via een facebook live wil ik het wel een keer proberen. Nu maar hopen dat de kerstman ook facebook heeft!

 

Beste kerstman,

Waarschijnlijk heeft u het erg druk om alle wensen van de kinderen die lief zijn geweest in vervulling te laten gaan. Maar hoe zit het met de volwassenen? Krijgen die ook iets?

Ik ben zo vrij om ook mijn wensenlijstje aan u voor te leggen.

 

  • Ik heb een goede kennis die vecht tegen borstkanker en graag gezond wil worden.
  • Mijn vader wil graag zonder pijn kunnen lopen.
  • Ik heb cliënten die weer ontspannen achter het stuur willen zitten.
  • En een medewerker die samen met haar man knokt voor z’n leven.

Kerstman het zou zo gaaf zijn als er een paar wensen vervult zouden worden. En als u dan toch bezig bent, graag ook de wensen die de mensen als reactie achterlaten onder deze blog!

 

En voor mij? In 2018 wil ik graag 50 mensen van hun rijangst af helpen. Alvast super bedankt kerstman!

Groet,

Anesti Bochem.

 

 

En voor de lezers van het blog heb ik ook een kerstcadeau… Laat als reactie jouw verlanglijstje achter en ontvang een gratis filmpje over rijangst!

 

Ondanks dat ik er zelf niet zoveel mee heb en dan maar gewoon geniet van de gezelligheid hoop ik toch dat iedereen een fijne kerst heeft!

 

Wil je mijn facebook live in de herhaling zien? klik dan op deze link

 

Op jouw veilige kilometers,

Anesti.

PS.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dit artikel te delen op Facebook en Linkedin zodat ook jouw vrienden kunnen profiteren? alvast bedankt!

Archieven