Hoe hou je een intensieve training vol

door dec 27, 2017Blog0 Reacties

 

 

Als je in een training zit om je rijangst aan te pakken, hoe hou je dat dan vol?

We maken het wel eens mee dat mensen die de training succesvol hebben afgerond, en waarmee het eigenlijk helemaal goed ging, naderhand afzakken of tijdens de training gigantisch in een dip terecht komen.

 

Hoe moet je daar mee om gaan en hoe kom je weer uit die dip?

 

Iedereen herkent het wel zo’n moment van; nu even niet meer, laat maar even, ik stop er mee en pak het later wel weer op. Je zit dan in een dip.

Je hebt het gevoel dat het niet lukt, je blijft maar bang en onzeker. Er zit totaal in jouw ogen geen progressie in je trainingen. Het belangrijkste op zo’n moment is je mindset.

 

Heb je op dat moment een negatieve/onzekere mindset dan gaat het je niet lukken. Dan blijf je hangen in negatieve gedachtes. In het begin van je training boek je behoorlijke snel progressie, hoe verder je komt des te minder snel gaan je vorderingen en dan komt die onvermijdelijke dip.

 

Op dat moment heb je 2 keuzes: -meegaan in je dip waardoor je verder terug zal vallen, of – de keuze om door te gaan en uiteindelijk van je rijangst af komen. De tweede keuze is natuurlijk de beste, maar wel de moeilijkste. Het zal je niet direct lukken en het zal ook zeker niet snel gaan, maar je zult zeker weer vooruitgang gaan boeken.

 

 

Let wel; Het is jouw keuze… en die is superbelangrijk. Heb je de juiste mindset op het moment van je dip dan weet ik zeker dat je van je rijangst af komt. Ben je niet bewust bezig met je mindset dan heb je een probleem. Zeker als je er zelf mee aan de slag gaat en geen hulp inschakelt. Zorg er dus voor dat je mindset op het juiste moment daar is waar het moet zijn. POSITIEF !

 

Dat je weet hoe je positief moet denken en hou je doel voor ogen!

En onthoud……. Een DIP is tijdelijk

 

Wil je mijn facebook live in de herhaling zien? klik dan hier.

 

Wat heb jij gedaan toen je in een dip terecht kwam?
Laat je antwoord hieronder achter en stel meteen je vraag die je hebt over rijangst!
Ik ben er om je te helpen.

Op jouw veilige kilometers,

Anesti.

PS.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dit artikel te delen op Facebook en Linkedin zodat ook jouw vrienden kunnen profiteren? alvast bedankt!

Archieven