Onzeker?

door apr 27, 2016Blog0 Reacties

Hey hallo.

Wat leuk dat je vandaag weer een kijkje komt nemen op het blog van Realxed Driving. Vandaag gaat het over iets bijzonders.

Het gaat over onzekerheid en ik kan je vertellen, ik heb daar zelf ook wel eens last van. Want vandaag heb ik mijn eerste video blog (vlog) opgenomen en daar voel ik me best onzeker over. Er spelen namelijk nogal wat factoren mee die het niet makkelijk maken om een video blog te maken. Deze factoren spelen zich voornamelijk af in mijn eigen hoofd.

Bijvoorbeeld: Het is één van de eerste keren, valt het wel in de smaak? of “ik kom vast heel stom over” en nog veel meer van die loze gedachten die er mij voor “langere” tijd ervan weerhouden hebben een vlog te maken.

Gelukkig zijn er ook mensen in mijn omgeving die er op aandrongen dit toch een keer te doen. Vooral een opmerking zoals; je bent toch niet bang? deed wonderen! 🙂

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd hoe jij tegen jouw onzekerheid in het verkeer aankijkt.

Doet een vriendelijk duwtje in de rug ook wonderen of heb jij behoefte aan strengere maatregelen?

Laat me in het reactieveld hieronder weten waar jij onzeker over bent in het verkeer

Klik hier voor de video

Misschien heb je het gemist; op zondag 1 mei om 10.00 is er het seminar BLIJ DAT IK RIJ!  Mocht je de aanmelding gemist hebben kan dat nog steeds. Volg daarvoor deze link 

Graag hoor ik feedback zodat het volgende vlog nog beter word!  Of nog beter laat in het commentaarveld weten waar JIJ tegenaan loopt.

Op jouw veilige kilometers!

Anesti

Ps. Vergeet dit artikel niet te delen met jouw netwerk op Facebook en Linkedin. Je geeft anderen hiermee ook een steuntje in de rug!

Archieven