Vandaag krijgt een aankomende cliënt het woord in het artikel van vandaag.

Ze heeft het artikel van vorige week gelezen EN de tips toegepast. Ze heeft last van bijrijdersangst. Na een telefoongesprek wilde ze graag iets terug doen omdat ze nieuwe inzichten had verworven. Ze stelde voor om haar ervaringen op te schrijven in de vorm van een artikel zodat anderen hier ook van kunnen leren.

Natuurlijk geef ik graag de ruimte hiervoor en kan je het artikel hieronder lezen. Heel veel inzichten en leesplezier gewenst!

Anesti.

 

Waarom zeg ik angst wijst de goede weg? Angst is een slechte raadgever maar je kan het ook ombuigen.

Angst is een goede raadgever.


Waarom? Omdat je iets leert over jezelf. En dat is het mooiste toch?

Het mooiste wat je kan worden is uiteindelijk jezelf. Je bijrijdersangst is eigenlijk een cadeau. Nu denk je misschien: huh? Maar dit wil ik helemaal niet, het is heel erg vervelend, en je wilt er vanaf. En natuurlijk dat is logisch. Dan ben je echt nu op de goede weg nu je dit leest.

Anesti is echt een toptrainer. En waarom? Hij begrijpt jou en de situatie heel erg goed. Hij neemt de tijd om te luisteren. Uiteindelijk hebben wij 1,5 uur aan de telefoon gezeten.

De tips die ik heb gekregen van Anesti, die werken gelijk waardoor je ook aan jezelf werkt dus de angst is een cadeau. Je komt er verder mee waardoor je meer inzichten krijgt en daarmee kan je aan de slag. Je moet het natuurlijk zelf aangaan maar je hoeft het niet alleen te doen.

Dit zijn de tips die ik kreeg van Anesti; 

 

De binnenkant bekijken van de auto, ik heb een stofdoek gepakt en gelijk de auto schoongemaakt. 2 vliegen in 1 klap. En ik heb mij niet bemoeit met het rijgedrag van de bestuurder. Het was even lastig maar uiteindelijk was het een opluchting. Geen discussie in de auto, geen spanning. Ik liet het over mij heen komen en het resultaat mocht er zijn.

 

Ik was heel blij dat ik de tips had opgevolgd. Ik wilde de hele training gaan volgen bij Anesti (2 Iemt behandelingen plus 3x in de praktijk gaan rijden op de weg). Later ervaarde ik wat stress van wat andere dingen die speelden in mijn leven waardoor Anesti mij het advies gaf om het traject even uit te stellen. Daar was hij heel vastbesloten in. Over de training inhoudelijk kan ik nog niets zeggen maar ik zie het met veel vertrouwen tegemoet. Ik kan nu al met de tips vooruit en het stemt mij positief dat ik al klein resultaat heb ervaren. Het gevoel dat er echt iets aan te doen is, dat geeft mij een geruststellend gevoel.

Blijf dus niet met bijrijdersangst “rondrijden” of rondlopen. Het is echt niet nodig. Zet de stap en bel Anesti. Je hebt niets te verliezen. Je zult zien dat het werkt. Ik wens je heel veel succes en uiteindelijk wijst je angst de goede weg!

 

Welk inzicht heeft jou het meeste geholpen?


Laat je reactie achter in het reactieveld hieronder.

 

Om verwarring te voorkomen betreft het hier bijrijdersangst van het controlerende type. De Iemt (integrated eye movement therapy) waarover gesproken werd is een soortgelijke techniek wat bij sommige mensen beter bekend staat als EMDR. Het heeft overeenkomsten met elkaar.

 

Via deze weg wil ik haar bedanken voor haar bijdrage aan het artikel over bijrijdersangst en tot snel!

Foto: "eyes" by Scinern