Na de schrik en schade formulier wat dan?

door jun 7, 2017Blog0 Reacties

 

Vorige week heb ik geschreven wat je moet doen na een ongeval.

Nu wil ik je graag vertellen wat je moet doen als de schrik is gezakt en het schadeformulier is ingevuld.

Vol adrenaline ga je naar huis, verteld aan iedereen je verhaal en neemt een goede borrel of een frisje om het ongeval te verwerken. Vaak gebeurt het dat je na een aantal uur, misschien wel pas de volgende dag, pijn op voelt komen. Pijn in je nek, hoofdpijn, noem maar op. Vaak gaat de pijn na een dag of 2 weer weg, maar soms blijf je last houden.

Als je last blijft houden ga dan naar je huisarts. Je vertelt de arts waar je klachten zitten, wat je voelt en hoe het is gekomen. De arts onderzoekt je op letsel, maar als hij niets vindt dan kan hij niets meer voor je doen. Heel vervelend want jij zit met de klachten. Hoogstwaarschijnlijk zegt de arts dat de klachten vanzelf weer over moeten gaan, schrijft pijnstillers voor en adviseert hij je even rustig aan te doen.

Binnen mijn netwerk heb ik een aantal experts die jou wel verder kunnen helpen.

Ingrid Frenken van Vitaal in beweging is een pijncoach gespecialiseerd in schouder-nek klachten. Zij kan ervoor zorgen dat je het plezier in bewegen weer terug krijgt, je voelt hoe de pijn verdwijnt waardoor je leven gewoon weer leuk wordt.

Ingrid heeft ook topsporters geholpen waaronder Rens Blom. Je pijnklachten worden nu door Ingrid behandeld. Maar wie gaat dat betalen? En wat nu als ik pijn blijf houden, heb ik dan recht op een schadevergoeding?

 

Wat zijn je rechten na een ongeval?

 

Voor de juridische kant wil ik je voorstellen aan Erland Dohmen, van Tijssen-Saes advocaten. Vanaf 1997 heeft hij zich gespecialiseerd als letselschade-advocaat. Niet alleen op juridisch vlak maak ook medisch weet hij waar jij het over hebt. Als je serieuze klachten hebt en je wendt je tot Erland dan is hij degene die je verder kan helpen. Bij hem kan je terecht voor al jouw juridische vragen.

Als je pijnklachten hebt of juridische vragen met betrekking tot letselschade dan zijn Ingrid en/of Erland de personen waar jij een afspraak mee zou moet maken. Het eerste consult is GRATIS! Voor pijnbestrijding: Ingrid Frenken van Vitaal in Beweging – www.vitaalinbeweging.com Voor juridische zaken: Erland Dohmen van Tijssen en Saes advocaten – www.tijssen-saes.nl/dohmen

Doe er je voordeel mee!

 

Tot slot nog 2 TIPS:

Wist je dat je niet verplicht bent om het schadeformulier te ondertekenen!? Er staat wel op het formulier dat je niet mag vergeten om te tekenen, maar als je het niet eens bent met wat er op staat dan doe je dat natuurlijk niet. Je vult wel altijd je eigen gegevens in en op de achterkant kan je noteren dat je het niet eens bent en dat je om die redenen niet hebt getekend. Het is dan aan de verzekeringsmaatschappij om het uit te zoeken en op te lossen.

 

Zorg ervoor dat je hoofdsteun altijd op de juiste hoogte staat.

Wat is dan de juiste hoogte? De bovenkant van de hoofdsteun is gelijk aan de bovenkant van je hoofd. Niet hoger en niet lager.

Wil je mijn facebook live in de herhaling zien? klik dan op deze link

 

Op jouw veilige kilometers,

Anesti.

PS.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dit artikel te delen op Facebook en Linkedin zodat ook jouw vrienden kunnen profiteren? alvast bedankt!

Archieven