3 ingrediënten voor het nieuwe jaar

door jan 3, 2018Blog0 Reacties

 

Allereerst de beste wensen en een gezond en gelukkig 2018 gewenst.

Een nieuw jaar is toch altijd wel spannend een nieuw jaar voor leermomenten. Ruimte voor nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Voor de een is dat het halen van een rijbewijs en voor de ander is het de eerste stap naar het weer durven autorijden.

De tellers staan weer op nul. Twaalf lege bladzijden die gevuld mogen worden. En jij mag zelf bepalen wat er in geschreven gaat worden.

De afgelopen dagen hebben mij aan het denken gezet. Welke ingrediënten geven mij de kracht om dit jaar te doorstaan en welke ingrediënten heb jij nodig om dit jaar het jaar te maken waarin jij van je rijangst gaat af komen? Hierbij heb ik mij laten inspireren door wat ik het afgelopen jaar zoal heb mogen leren van mijn cliënten.

 

3 ingrediënten zijn volgens mij essentieel voor een goed begin:

 

Doorzettingsvermogen: als je weer achter het stuur wilt kruipen en 2018 jouw jaar wil maken dan heb je doorzettingsvermogen nodig. Met 1 eetlepel ben je op de goede weg!

Veerkracht: Je gaat zeker terugvallen tijdens de trainingen en je gaat niet lekker in je vel zitten. Zorg voordat je begint aan de training dat je voldoende veerkracht bezit/krijgt. Begin met 1 schep.

(Zelf)Vertrouwen: We hebben de neiging om onszelf klein te maken en allemaal “beren” op de weg te zien. Dit is niet nodig. Maak je zelf niet klein, geloof in je zelf. Heb zelfvertrouwen. Om te beginnen is 1 lepel voldoende maar blijven scheppen kan geen kwaad!

 

Wil je graag aan de slag maar mis je één of meerdere ingrediënten dan ben je maar één berichtje verwijdert van hulp.

Maar wat je keuze ook mag zijn maak er in ieder geval een prachtig 2018 van!

Wil je mijn facebook live in de herhaling zien? klik dan op de video hieronder.

https://www.facebook.com/anesti.bochem/videos/2180823068598280/

Op jouw veilige kilometers,

Anesti.

PS.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dit artikel te delen op Facebook en Linkedin zodat ook jouw vrienden kunnen profiteren? alvast bedankt!

Archieven