GRATIS webinar over het rijangst systeem

door mei 25, 2016Blog, Interessante blogs2 reacties

foto: GotCredit

foto: GotCredit

 

Hey wat leuk dat je vandaag een kijkje komt nemen op HET blog wat over rijangst gaat. Vandaag ga ik beginnen met een quote die een dankbare klant mij heeft toegestuurd.

 

Angst gedijt uitstekend in onbewustheid.

Wanneer we niet kijken, niet onderzoeken, dan doet angst goede zaken.

Maar wanneer we onverschrokken het volle licht

van ons bewustzijn op de angst richten,

dan blijft er weinig overeind van alle spookverhalen.

Dan wordt duidelijk dat er eigenlijk niets is om angstig voor te zijn.

Met andere woorden: er is alleen maar de angst,

maar er is niet een reëel ‘iets’ waar je bang voor hoeft te zijn.

Erik van Zuydam

(uit ‘de Ontdekking van het NU’ – uitg. Ankh Hermes)

In de bovenstaande quote staan heel veel waarheden.

Laat ik met de eerste zin beginnen: Angst gedijt uitstekend in onbewustheid.

Dit geeft aan dat angst alleen blijft bestaan als het in het onbewuste blijft, meteen krijg je er het antwoord op dat er gekeken en onderzocht moet worden. Doe je dit niet dan zal de angst altijd blijven bestaan.

In de tweede zin: Maar wanneer we onverschrokken het volle licht van ons bewustzijn op de angst richten, dan blijft er weinig overeind van alle spookverhalen.

Uit deze zin haal je de volgende informatie: Ben je bewust van je angst, kijk ernaar van een afstand dan zie je daadwerkelijk wat er gebeurt.

En de laatste zin: Dan wordt duidelijk dat er eigenlijk niets is om angstig voor te zijn. De zin klopt helemaal en misschien het meest frustrerende is dat jij dat ook WEET.

Je weet echt wel dat je angst irreëel is en daar ligt nu net het probleem.

De angst of verhoogde spanning tijdens het rijden die ervaar je, dit is een vaststaand feit. Je weet ook dat je prima kunt rijden maar toch die angst ervaart.

Een middel wat uitermate goed helpt is exposure oftewel blootstelling aan je angst. Ook Voorkennis over je (specifieke) angst geeft al een hoop inzicht. Voor de mensen die meer voorkennis willen kan ik het boek rijangst van Yvette van der Plas aanbevelen.

Het goede nieuws!

foto: jeremy salmon

foto: jeremy salmon

In de afgelopen jaren ben ik intensief bezig geweest met het ontwikkelen van een systeem om rijangst aan te pakken. Dit heb ik bereikt door van het lezen van boeken en het volgen van trainingen.

Hoe kan jij profiteren van het systeem?

Na het seminar Blij dat ik rij! leer je het systeem G.G.D.S.U. waarmee je direct al aan het werk kan.

Wat kun je NU doen?

 

In het aankomende webinar van 14 juni deel ik de inzichten over het G.G.D.S.U (gedachten, Gedrag, Doel, Strategieën, Uitvoering)  systeem wat ik door de jaren heen heb ontwikkeld. En wat WERKT!

Tijdens dit webinar op 14 juni leer je hoe het systeem werkt en welke strategieën je direct kunt toepassen!

Om Gratis te kunnen deelnemen aan het webinar op 14 juni laat je een reactie achter met de vraag wat je graag zou willen weten. Of wat je verwacht. Na het webinar is er ook ruimte om specifieke vragen stellen. Zodat je zelf meteen aan de slag kunt!

Laat je reactie achter in het commentaarveld hieronder. Zodra je reactie is goedgekeurd krijg je de link naar het webinar via de mail toegestuurd.

Zodra jouw comment is geplaatst, doe je automatisch mee met de win-actie waarin je Gratis en compleet verzorgd naar het seminar Blij dat ik rij! gaat  (t.w.v. € 99,-) Inclusief de VIP sessie.

Ik ben erg benieuwd naar je reactie!

Op jouw veilige kilometers,

Anesti.

PS.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dit artikel te delen op Facebook en Linkedin zodat ook jouw vrienden kunnen profiteren? alvast bedankt!

Archieven